Community Forum

None of my channels are showing

Highlighted
New Poster

None of my channels are showing

Good Evening,

 

I called last tech Support last Saturday because for almost 2 weeks now, no channels are showing at all, the user interface is all grayed out, and the error code reads "This channel should be available shortly. Ref code: S0a00"

 

When we spoke to the Tech on the phone, she said there was noise on the line, and so she said we have to make an appointment for a technician to come to the house and the earliest would be June 10th. However she then said she would try to get us an earlier date and would call us back. But she never did, and it's Wednesday and we still have no channels at all.

 

Is there anyway we can fix this issue? I know this sounds like something more customer support should help with. but I wasn't able to find an customer support email on the site to send this too and Xfinity Assistant isn't helping. If any of you guys can help me figure this out I would be really appreciative. Thank you and have a wonderful day.

 

God bless!

 

from,

Armando Delgado20200513_220600.jpg

Highlighted
Gold Problem Solver

Re: None of my channels are showing


@ArmandoD wrote: ... "This channel should be available shortly. Ref code: S0a00" ...

 

The image you posted isn't visible. It looks like this:

undefined

This is probably because the image requires moderator approval. That could take a while. You could upload the image to a file sharing site and post a link to it here, or post text instead of an image.

 

"One Moment Please, Available Shortly, Ref code S0a00" and similar messages are generated by the cable box when the signal for the channel you are trying to watch is too weak or has too much noise. This might be because of a bad box or a problem at Comcast (check https://www.xfinity.com/support/status/, 1-800-Comcast voice response, or the "My Account" app) but is most likely due to a poor connection between the box and Comcast's network, usually in or near your home.

Troubleshoot by checking all connectors for corrosion and tightness, and by looking for damaged coax cable. Running the cable through a surge protector, a defective splitter, or too many splitters can cause signal problems as well. If there is an amplifier in the line make sure it's getting power. You might also try unplugging the cable box/DVR/digital adapter power cord for a minute or so.

If you can't find the problem insist that Comcast send a tech out to identify the cause and correct it.

If the tech finds bad coax, splitters, amplifiers, or connections in your home (even if Comcast originally supplied them) you'll probably have to pay for the visit unless you have their Service Protection Plan (https://www.xfinity.com/support/articles/service-protection-plan, closed to customers that don't already have it). If the trouble is due to a faulty Comcast cable box/DVR/digital adapter or anything outside your home, you shouldn't be charged.

For additional information please see https://forums.xfinity.com/t5/Test-TKB/Pixelation-video-and-audio-dropouts-One-Moment-Please-S0a00/m....