Community Forum

Xfinity Stream TVAPP-00282

Highlighted
Regular Contributor

Xfinity Stream TVAPP-00282

When trying to watch any channel on the XFinity Stream via any browser I am getting the following error.

"This browser has paused playback.

(Error TVAPP-00282)

Resume Playback"

 

Any help to fix this problem will be welcomed.

 

Firefox 68.6.0esr

Chrome 80.0.3987.132

Brave 1.4.96

Highlighted
New Poster

Re: Xfinity Stream TVAPP-00282

I am getting the same error.  It happens with any browser I try.  Only happening with Windows 10.  Not having the same issue with Windows 7.

Highlighted
Silver Problem Solver

Re: Xfinity Stream TVAPP-00282

https://www.xfinity.com/support/articles/tvapp00902


I am not a Comcast Employee.
I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
Was your question answered? Mark the post as best answer!
Highlighted
Regular Contributor

Re: Xfinity Stream TVAPP-00282


@RobertWy wrote:

https://www.xfinity.com/support/articles/tvapp00902


Thanks for trying.

But I do not use a Pin and Parental Controls are disabled.

 

FYI

Windows 10 Pro with latest updates.

Highlighted
Silver Problem Solver

Re: Xfinity Stream TVAPP-00282


@jl747 wrote:

@RobertWy wrote:

https://www.xfinity.com/support/articles/tvapp00902


Thanks for trying.

But I do not use a Pin and Parental Controls are disabled.

 

FYI

Windows 10 Pro with latest updates.


On your network?  (Wifi or ethernet?)


I am not a Comcast Employee.
I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
Was your question answered? Mark the post as best answer!
Highlighted
Regular Contributor

Re: Xfinity Stream TVAPP-00282


@RobertWy wrote:

@jl747 wrote:

@RobertWy wrote:

https://www.xfinity.com/support/articles/tvapp00902


Thanks for trying.

But I do not use a Pin and Parental Controls are disabled.

 

FYI

Windows 10 Pro with latest updates.


On your network?  (Wifi or ethernet?)


No Parental Controls on Network (Router) or anywhere on my system.

 

Still get the error after I reset modem, computer and router (shutdown and reboot).

Wish I knew what that error means.

Seems like it is a new one and that there is no explaination.