tired_of_this32's profile
tired_of_this32
Conversation Starter
1st Kudo
1st Reply

Frequent Visitor

 • 

7 Messages

Fri, Jan 24, 2020 7:00 AM

TV getting no signal from two different boxes

This is not X1 service - last night the cable box (call it 1) was alternating flashing between the power light (white light) and all four colored lights on the face of the cable box. TV was displaying 'No signal". This setup has been in place for almost two years and working earlier in the evening. 

Did the following:

1. Checked another box (call it 2) and TV in a different room and service was working

2. Unpluged all cables from box 1 (power, HDMI and cable line) from box) then reconnected wihtout success. 

3. Swapped the two boxes between the rooms - box 1 to room 2 and box 2 to room 1

4. box 1 did work in the room 2

5. box 2 in room 1 did not work - flashing power light alternating with four flashing lights and No Signal

6. Waited four hours with no change with box 2 not working but box 1 in the other location works

 

What might be the cause?

Responses

Accepted Solution

CCAndrew

Diamond Problem Solver

 • 

25.9K Messages

1 y ago

Power supply is bad

Frequent Visitor

 • 

7 Messages

1 y ago

Kept the power supply that were in the rooms there - did not swap them - the box is getting power (some) ' lights are flashing - but not sure what that means

CCAndrew

Diamond Problem Solver

 • 

25.9K Messages

1 y ago

Did you keep the power supply the same or did it move with the box?

Frequent Visitor

 • 

7 Messages

1 y ago

Will try swapping them - that is an easier soluition than replacing the coaxl cable from the attic down through the wall

Frequent Visitor

 • 

7 Messages

1 y ago

this worked - thank you for the assistance

New to the Community?

Start Here