Community Forum

XiD-P Hangs After A Few Minutes

Highlighted
Regular Visitor

XiD-P Hangs After A Few Minutes

One of my XiD-P boxes will operate for a few minutes and then stops with XRE-03056, 03021 or 03044.

Swapped physical locations with another XiD-P box and the problem follows the box.

Any thing else to try before trading the box in for a new one?

(And yes, I've checked cables, performed system resets, individual box resets, etc.) 

Thanks,

Highlighted
Diamond Problem Solver

Re: XiD-P Hangs After A Few Minutes

Do you have more than one of those? What other x1 boxes do you have?

I am a Retired Official Comcast Employee
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a post as the Best Answer!
Highlighted
Regular Visitor

Re: XiD-P Hangs After A Few Minutes

I addition to the main X1 box (sorry, don't know the model number offhand), I have three XiD-P boxes.

 

Your tag line mentioned making posts public for others to see. Do I need to select something? I thought this was all public.

 

Thanks,

Highlighted
Diamond Problem Solver

Re: XiD-P Hangs After A Few Minutes

Since that’s the only XiD doing it I’d say swap it out

The tag line is just to post back if swapping us the answer, so if there’s others have this or another can see a possible solution

I am a Retired Official Comcast Employee
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a post as the Best Answer!
Highlighted
Expert

Re: XiD-P Hangs After A Few Minutes

is the main box a DVR? 



I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Highlighted
Regular Visitor

Re: XiD-P Hangs After A Few Minutes

Yes