Community Forum

X15 remote powers on TV or soundbar, not both

Highlighted
New Poster

X15 remote powers on TV or soundbar, not both

My X15 remote will either power on my TCL Tv or my Vizio soundbar, but never both at the same time. I went through all of the pairing steps, but whichever device I pair last is the one that works with the remote. I know there have been other posts about this, but none of the proposed solutions have worked for me. I have tried resetting the remote. Am I missing something? Does the soundbar have to be connected to the tv using hdmi arc for this to work?
Highlighted
Silver Problem Solver

Re: X15 remote powers on TV or soundbar, not both


@Tsnydacker wrote:
My X15 remote will either power on my TCL Tv or my Vizio soundbar, but never both at the same time. I went through all of the pairing steps, but whichever device I pair last is the one that works with the remote. I know there have been other posts about this, but none of the proposed solutions have worked for me. I have tried resetting the remote. Am I missing something? Does the soundbar have to be connected to the tv using hdmi arc for this to work?

Try this:

https://www.xfinity.com/support/remotes


I am not a Comcast Employee.
I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
Was your question answered? Mark the post as best answer!
Highlighted
New Poster

Re: X15 remote powers on TV or soundbar, not both

Yes, I’ve done all the prescribed pairing steps, but the issue persists.