Community Forum

X1/Internet Connection issues after fiber line install

Highlighted
Regular Visitor

X1/Internet Connection issues after fiber line install

After Comcast did some work in my neighborhood upgrading the lines to fiber optic, my X1 box and internet modem has no signal or very poor signal quality. X1 displays error code "RDK-03033 - We are having trouble connecting to the internet" and doesn't do anything else even after physically power-cycling the box.<br><br>After the absolute nightmare of getting ahold of a human at support to talk to, I was basically told why I'm out of luck until the coronavirus is gone before I get any help on the matter.<br><br>Has anyone else had this issue after the utility lines were upgraded?
Highlighted
Diamond Problem Solver

Re: X1/Internet Connection issues after fiber line install

I escalated it up to an Official Employee to check on your neighborhood status

I am a Retired Official Comcast Employee
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a post as the Best Answer!
Highlighted
Official Employee

Re: X1/Internet Connection issues after fiber line install

Hello, jeroen1758! 

With many of us working and spending so much time at home too, we get how important it is to have a stable and reliable connection right now. 

I would love to take a closer look with you and see what can be done to improve your connection. Please send me a private message with your first and last name, as well as your service address so I can assist. 

 

 To send a private message, click my name "ComcastTambrey", then click "send a message".


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!