Community Forum

Slow halting reception

New Poster

Slow halting reception

For months I have been having reception troubles. In July a tech came out and said it was a result of a bad signal from the box on our street. "This whole street is bad". Someone came out, and it was a little better for a few months. Now worse than ever.

tech came last week, updated all our cable connections and boxes.  No improvement. 
how do I get them to look at the signal coming from the street.  He seemed uninterested in looking up the history from that visit.  How do I get to someone to review this problem?

i get lots of error codes all relating to signal problems, etc

Diamond Problem Solver

Re: Slow halting reception

I’ve escalated it up but you’ll still need another tech out to get any pertinent information into the hands of the maintenance team

I am a Retired Official Comcast Employee
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a post as the Best Answer!
Official Employee

Re: Slow halting reception

Greetings, Quilibby! We appreciate you taking the time to reach out to us here on the forums. We hope you are having an amazing day. We apologize to hear of the issues you are having with your signal and would like to look closer at the issue. Can you please send us a PM with your first and last name so we may further assist you?

 

To send a private message, please click the name "Comcast_Support" then select "Send a Message" on the right side.


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
New Poster

Re: Slow halting reception

Funny. I “upgraded” to x1 over a month ago, and was told the same thing by the install tech. Low and behold, I too am having reception issues now. Is your services losing audio and “glitching” every 20 seconds or so? I wasn’t sure if it was my DVR or the service, and support has been less than helpful