Community Forum

Setup problem

Highlighted
New Poster

Setup problem

I have a new x1 box and have it all hooked up properly. It started in the boot process but now I am at the verify your phone number screen and I cannot input any numbers through the remote (xr15). The remote is activated and it worked fine when I had to choose a language but now nothing. What should I do now?

Highlighted
Problem Solver

Re: Setup problem


@Artefax wrote:

I have a new x1 box and have it all hooked up properly. It started in the boot process but now I am at the verify your phone number screen and I cannot input any numbers through the remote (xr15). The remote is activated and it worked fine when I had to choose a language but now nothing. What should I do now?


If this doesn't work you might need to speak with tech support:

https://www.xfinity.com/support/articles/x1-stb-activation

Highlighted
Expert

Re: Setup problem


@Artefax wrote:

I have a new x1 box and have it all hooked up properly. It started in the boot process but now I am at the verify your phone number screen and I cannot input any numbers through the remote (xr15). The remote is activated and it worked fine when I had to choose a language but now nothing. What should I do now?


if your remote has a setup button hold it down until LED changes color. then enter code 981. if not a setup button hold the A and B buttons down and when LED changes color enter code 981. then move close to the set top box  pointing the remote and press the numbers matching your phone number.



I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!