Community Forum

Playback issues-help!

Highlighted
Regular Contributor

Playback issues-help!

This morning I discovered that every show I had recorded last night was a cloud version.  I did some test recordings and It would only offer me a "free" cloud version.  I have 5 boxes and the only one working properly is my main DVR. I discovered that not only last night's recordings were cloud versions, but every recording on the 4 boxes were cloud DVR versions while all the same recordings on the main DVR are as they should be -DVR. Any thoughts as how to fix this?  I have done a restart on the problem boxes and did a system refresh.  I thought all my boxes would go out during the refresh, but only the main DVR did.

Highlighted
Expert

Re: Playback issues-help!


@tbill1 wrote:

This morning I discovered that every show I had recorded last night was a cloud version.  I did some test recordings and It would only offer me a "free" cloud version.  I have 5 boxes and the only one working properly is my main DVR. I discovered that not only last night's recordings were cloud versions, but every recording on the 4 boxes were cloud DVR versions while all the same recordings on the main DVR are as they should be -DVR. Any thoughts as how to fix this?  I have done a restart on the problem boxes and did a system refresh.  I thought all my boxes would go out during the refresh, but only the main DVR did.


Is your gateway/modem a rental? is the LED for MoCA turned on as viewed from the back of the gateway?



I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Highlighted
Regular Contributor

Re: Playback issues-help!

My modem is not a rental and I don't know what your other question means or how to answer it.

If  you are referring to my router, it is an Apple device. In any event , all lights on either device that should be on, are on.

Highlighted
Expert

Re: Playback issues-help!


@tbill1 wrote:

My modem is not a rental and I don't know what your other question means or how to answer it.

If  you are referring to my router, it is an Apple device. In any event , all lights on either device that should be on, are on.


thank you for the reply. It answers questions about how communications are working.  on one of the companion (non-DVR) set top boxes, play a recording and after the menu elements fade out hit the OK button. lower left does it say DVR or has a white cloud icon in front of DVR?



I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Highlighted
Regular Contributor

Re: Playback issues-help!

As I said in my initial post, I have 5 boxes  and only the main DVR has DVR recordings.  All the recordings that were previously labled DVR recordings on those other 4 boxes are now cloud recordings along with a degraded picture and 2 channel stereo. I don't even have to hit the OK button to verify a cloud recording, as it becomes obvious when I select "watch" and it takes 5-10 seconds to appear instead of the 1 second for DVR recordings.