Community Forum

HD movie sound, no picture

Highlighted
Regular Contributor

HD movie sound, no picture

I just tried to watch Annie (1982 version) in HD twice via OnDemand - one is the Starz listing, the other the Encore one. Both started playing and had audio and not picture. The SD version is fine. This is not the first time this has happened with HD movies. Why aren't all of these checked when they are put into the OnDemand library? Please fix this soon.

Highlighted
Regular Contributor

Re: HD movie sound, no picture

And another show. I started trying to watch the first episode of Moonbase 8 (SHO). Got sound and no picture when trying the HD version. Um, please fix this on legacy boxes. Please load the shows correctly for legacy boxes. I just tried an HBO HD show, and it works, so it isn't this cable box. The HD shows are not being added corectly to the OnDemand library. Please fix this.

Highlighted
Regular Contributor

Re: HD movie sound, no picture

Still hoping for some input here.

 

There are more and more HD shows/movie in OnDemand that play audio and no picture over HDMI. What I just discovered is that the HD programs play fine over Composite Video (SD), just not over HDMI. It isn't all HD content in OnDemand, so it isn't the cable. And I have no problems with live HD TV channels over HDMI. So did something change with some of the HD OnDemand programs that they need a different type of processing for HD over HDMI from a Motorola DCX3200? These same programs do work on the Pace boxes, which are newer, but inferior HD processors.