U

Visitor

 • 

1 Message

Saturday, December 3rd, 2022 12:53 PM

Closed

HD has left the building

Have had 4 “advanced teams” run all tests on this box. They say service is good, but I’m still not able to get HD. Tried 3 HDMI cables with same results. Can the cable box go bad that it might only affect the HD signal?

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

Official Employee

 • 

1.5K Messages

1 year ago

Hi there @user_36b1d1!  Thanks so much for taking the time to reach out to Xfinity Support here on our Community Forum.  We are so happy to hear from you and want to help out in any way that we can with your service.  No worries!  You have reached out to the right team, and we are going to do everything we can to get you squared away.  So that we can get started, can you please take the time to shoot us a private message?  That way we can get your info and take a closer look at everything going on with that device.  

 

To send a "direct message" / "private message" message to Xfinity Support:

 • Click "Sign In" if necessary

 • Click the "Direct Message" icon or https://forums.xfinity.com/direct-messaging 

 • Click the "New message" (pencil and paper) icon

 • The "To:" line prompts you to "Type the name of a person". Instead, type "Xfinity Support" there

 •  - As you are typing a drop-down list appears. Select "Xfinity Support" from that list

 •  - An "Xfinity Support" graphic replaces the "To:" line

 • Type your message in the text area near the bottom of the window

 • Press Enter to send it

forum icon

New to the Community?

Start Here