A

Visitor

 • 

2 Messages

Sunday, November 13th, 2022 4:58 PM

Error TVAPP-00193

I've been using Xfinity Stream on my computer for awhile now and this problem seems to have come out of nowhere, if I go to the website not logged in everything loads fine, but when I log in I get the TVAPP-00193 telling me to clear my cache which I have done multiple times, this issue persists across 4 different browsers any help would be appreciated

  

Accepted Solution

Visitor

 • 

3 Messages

3 months ago

This only happens with web browsers for some user accounts. I tried a friend's account on the same computer I am having trouble with and her account worked fine. It's an issue at Xfinity and can't be fixed locally. They issue a credit to my account after complaining for four days straight but they still can't fix it. One of the support reps I spoke with was able to reproduce the issue using my account so it's not something user's can fix. 

Visitor

 • 

1 Message

3 months ago

Identical problem. Have called Infinity and no one can cure it.

XfinityJodie

Official Employee

 • 

816 Messages

@user_c62db5 Hi there, let's make sure we get the issue on the right path. Please send us a private message with your full name and service address. 

To send the requested information in a private message to Xfinity Support from any Forum page:

  •  Make sure you are signed in here in the Xfinity Forum. Click "Sign In" if necessary
  • Click the "Direct Message" icon (square chat icon in the upper right corner of your screen next to the bell icon)
  • Click the "New message" (pencil and paper) icon
  • Type "Xfinity Support" in the "To:" line and select "Xfinity Support" from the drop-down list which appears. The "Xfinity Support" graphic replaces the "To:" line
  • Type your message in the text area near the bottom of the window
  • Press Enter to send it
I am an Official Xfinity Employee.
Official Employees are from multiple teams within Xfinity: CARE, Product, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Please, mark a reply as the Accepted Answer.tick

Visitor

 • 

1 Message

3 months ago

I have the same issue. Does anyone have any idea what is causing the issue? I have tried to log on with my PC and MAC and I have gotten the same error message.

Official Employee

 • 

392 Messages

@user_2a8f37 Welcome to the XFINITY forums page where we have an awesome community of experts and specialists on stand-by to help with service issues over social media! Thank you for patiently waiting for help. I am sorry to learn that you are experiencing a similar service issue. I never like service issues as it is frustrating when trying to relax at the end of a work day. We are the perfect place to post your concern and find a solution. In order to research this further, I will just need to pull up the account. When you have a moment please send your name and service address to "Xfinity Support." You can do this by using the Direct Messaging icon at the top of the page. 

I am an Official Xfinity Employee.
Official Employees are from multiple teams within Xfinity: CARE, Product, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Please, mark a reply as the Accepted Answer.tick

Visitor

 • 

3 Messages

3 months ago

I have the same issue as well. It started on 11/11/2022 and Comcast support has reproduced the issue on their end and still hasn't fixed it yet. Make sure you request a service credit on your account after they eventually fix this.

XfinityRaul

Official Employee

 • 

873 Messages

3 months ago

Hello, @Awaysthere. I appreciate you making us aware you're still getting this error code even after clearing out your cache and cookies. Do you also experience the same error/issue when attempting to use the Xfinity Stream application? Would you be able to try using the Xfinity Stream application and let us know what error you encounter?

Visitor

 • 

2 Messages

@XfinityRaul​ The stream application works fine, I only encounter this error on my computer which I would primarily use the service on.

XfinityRaul

Official Employee

 • 

873 Messages

3 months ago

Thanks for confirming you're only experiencing this problem while on your computer,  @Awaysthere. I'd like to take a further look into this with you. In order to get started, can you please send me a private message to Xfinity Support with your full name and full address by clicking the chat icon in the top right?

jkj1962

Contributor

 • 

23 Messages

3 months ago

Add me to the list.  Windows 10 using Edge.  Frustrating because it doesn't even work on my home network.

XfinityEthan

Official Employee

 • 

1.2K Messages

@jkj1962. I have deprovisioned your devices which clears login issues. Give it a try and let me know. If it still happens we can out in a ticket.

I am an Official Xfinity Employee.
Official Employees are from multiple teams within Xfinity: CARE, Product, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Please, mark a reply as the Accepted Answer.tick

Visitor

 • 

3 Messages

3 months ago

It looks like Xfinity has figured it out and the service started working for me again in web browsers today. Yaayyy!

forum icon

New to the Community?

Start Here