annv1's profile

Regular Visitor

 • 

3 Messages

Sat, Nov 21, 2020 9:00 AM

Closed

Xfinity DVR refusing to record shows

11/23/20 - Editing to add that I'm in the Seattle area, and this does seem linked to stations no longer appearing under the Guide as 'Free to Me', even though they are part of my cable package.

-----------------------------------------------------------------------------------------

My DVR is refusing to record some shows and I'm unable to determine why.  For example, when using the Guide and attempting to record a show, it will go through the steps and appear that it is going to record, but then the Guide will have a red no entry (a red circle with a slash through it) symbol next to the show.  This is what I've tried:

  • There are no other shows scheduled at the same time, so its not a conflict issue. 
  • My DVR is 37% full and should have plenty of space. 
  • I've tried going in and removing future scheduled shows temporarily to see if its because the DVR is anticipating being full, but this made no difference.  However, I was able to re-add these particular shows. 
  • Multiple times I've done a Restart/System Refresh/actually unplugging the DVR
  • Issue is the same whether I'm using the xfinity remote or the xfinity phone app
  • The initial show I was trying to record was the series "Black Narcissus" on FXHD.  Once that failed, I tried recording the episodes manually.  Once that failed I tried recording random shows on different HD channels from the Guide - most of these failed as well with different stations, different times, but I can't figure out why as this seems random - no scheduling conficts.  
  • I have the series "Fargo" on FXHD on schedule and it has been recording it fine, but looking at the episode scheduled for tomorrow (11/22) it is not listed on the 'to be recorded' list.  When I look up the series under 'Upcoming' the future 2 episodes are listed with the icon of 3 red circles with the top circle being the open red circle with the slash through it, so they do not look like they will record.  

 

Anything else I'm missing for troubleshooting?  It really just seems to not be working properly.

 

Thank you.

New Poster

 • 

5 Messages

2 years ago

I just began experiencing this issue, too.  Has a fix been implemented?  Is there anything I need to do on my end to fix it?  Thanks in advance.

New Poster

 • 

5 Messages

2 years ago

I just began experiencing this issue, too.  Has a fix been implemented?  Is there anything I need to do on my end to fix it?  Thanks in advance!

Rustyben

Expert

 • 

24.5K Messages

2 years ago

closed 2 year old thread. feel free to make a new post.

forum icon

New to the Community?

Start Here