Hayfink4's profile

New Poster

 • 

1 Message

Sat, May 2, 2020 8:00 AM

X1 remote not working

The remote is paired with the tv as it turns it on/off, changes volume and brings up the input screen. However, nothing else works like the guide, voice, or set up buttons. The LED is green then turns red immediately.

Responses

ComcastChad

Official Employee

 • 

1.2K Messages

1 y ago

Did you try restarting your device?
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!tick

New Poster

 • 

1 Message

1 y ago

I have the same issue and a restart did not resolve the issue. Doing 45 minutes of “chat support” did not resolve either.
Rustyben

Expert

 • 

24K Messages

1 y ago


@Jrm0126 wrote:
I have the same issue and a restart did not resolve the issue. Doing 45 minutes of “chat support” did not resolve either.

if you have power unplugged the set top box and the remote is not controlling the set top box, is your remote blinking both red/gree when you press the xfinity button or channel up/down?

I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!tick

New to the Community?

Start Here