25armstrong's profile

New Poster

 • 

2 Messages

Thu, Jan 14, 2021 11:00 AM

upgraded to 4K box

I was just upgraded to an X1 4K box, model AX014ANM.

My old X1 box had an RF output (looked like coax) that I could run to a second TV that displayed whatever was on the main TV.  but the new 4K box has 'cable in' and 'cable out' but the cable out does not seem to be 'RF'.  I don't know what it is but my second TV does not see it like it could with the old box.  is there anything I can do to make this TV work?

 

Responses

Accepted Solution

Rustyben

Expert

 • 

24K Messages

5 m ago


@25armstrong wrote:

I was just upgraded to an X1 4K box, model AX014ANM.

My old X1 box had an RF output (looked like coax) that I could run to a second TV that displayed whatever was on the main TV.  but the new 4K box has 'cable in' and 'cable out' but the cable out does not seem to be 'RF'.  I don't know what it is but my second TV does not see it like it could with the old box.  is there anything I can do to make this TV work?


based on recent posts, reboot the xg1v4 4k box and then put attached TV on channel 4. output is ntsc not atsc (analog not digital). what inputs are available on 2nd box? has hdmi? you can use a modern version of roku or amazont fire TV on the 2nd box at no additional charge and use the stream beta TV app.

New Poster

 • 

2 Messages

5 m ago

Rusty Ben...you are truly a comcast genius.  With the TV on, I rebooted my comcast box and then, on the remote TV I redid an 'antennae Scan' and it found one channel...Channel 3...and when I exited the scan, there it was...perfect.  working exactly like I could hope.

Thanks SO MUCH...

New to the Community?

Start Here