maples's profile

Frequent Visitor

 • 

9 Messages

Sat, Jan 11, 2020 11:00 AM

Trying to get pixeling to stop, my box turns off and also gives PST, S1 S1, CAST errors on it.

Trying to get pixeling to stop i ended up finding more problems.  I replaced my cable wires with  commercial ones based on a pdf from xfinity.  When i get to my DVR i noticed it lost power.  I could hear the fan or hard drive stop.

 

I replaced the cable plugged everything back in and propped the box with a coaster to make it stay powered.  Had xfinity do it's automated X1 servicing.  When the box rebooted i touched the back of the box and it flipped off.

 

The trouble really started when i tried to get support online.  I kept trying to search on support and i get window after window pop up but it never took me to any results.  I really don't know if they are sending me a replacement or not but i feel like it's the power port on the box.

 

They really need to fix their site support.  Am i alone here or is this been the issue with anyone else.  Has anyone had the power issue possibly.  

 

All my shows are on this DVR but i feel like replacing it is only options.  I can't live through their website support again.  I'd rather just watch tv on my iphone 6s...

 

1 Attachment

Responses

CCAndrew

Diamond Problem Solver

 • 

25.9K Messages

1 y ago

Those listed errors are all connection errors, can give you a description of how your cable setup(splitters,amps etc). It may not be the box

New to the Community?

Start Here