Cink1's profile

New Poster

 • 

1 Message

Sat, Oct 24, 2020 8:00 AM

Stuck on ‘Scanning for Devices’

I’m setting up a new cable box and it keeps getting stuck on the ‘Scanning for Devices’ stage. I’ve started over and still get stuck here. How do I get past this and finish the install? I’ve tried resetting the remote as well, no luck

Responses

ComcastChad2

Official Employee

 • 

112 Messages

8 m ago

Can you try skipping remote setup and see if that helps? Press exit or Not now when you get to the “would you like to control your TV power and volume?”
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Please, mark a reply as the Accepted Solution.tick

Official Employee

 • 

6.7K Messages

7 m ago

Hello Cink1. Have been able to try the advice from ComcastChad2? Please let us know if you continue needing help. 

I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Please, mark a reply as the Accepted Solution.tick

New Poster

 • 

1 Message

7 m ago

I am having this same issue. Stuck and then I exited. Voice not working on any of my new remotes. I manually connected to control volume and power. Previous voice remote and old box worked great. All XR15, but v2s are the ones not working.

New to the Community?

Start Here