94Q45T's profile

New Poster

 • 

1 Message

Wed, Apr 22, 2020 6:00 PM

Closed

Severe frame rate dropping on channel 803 (Atlanta, WSB, ABC, HD)

This evening on routine sitcoms, the picture is running at what appears to be about 10fps producing very jerky motio. This happens on all three HD boxes, and when streaming the channel on my iPad in the Xfiniti app. It does not happen on other channels I've tried. On 803 it is consistent on commercials and program material, and it resumes after the usual reboots. It NOT present on the TVs we have connected to an off-air antenna. Due to a previous problem, a tech has been here in the past two months to check signal, connections, etc, and he replaced all the boxes. 

 

Any other Ideas?

Rustyben

Expert

 • 

24.1K Messages

2 y ago


@94Q45T wrote:

This evening on routine sitcoms, the picture is running at what appears to be about 10fps producing very jerky motio. This happens on all three HD boxes, and when streaming the channel on my iPad in the Xfiniti app. It does not happen on other channels I've tried. On 803 it is consistent on commercials and program material, and it resumes after the usual reboots. It NOT present on the TVs we have connected to an off-air antenna. Due to a previous problem, a tech has been here in the past two months to check signal, connections, etc, and he replaced all the boxes. 

 

Any other Ideas?


you have narrowed down the problem a lot since it also appears on the stream app (a totally different path/technology).  I have escalated your issue to the Comcast Team available to these forums. Check back often for a reply in this thread from a Comcast Official Employee. It is likely Comcast will have to work with the station and their fiber signal feed sent directly to Comcast. 

ck18

Contributor

 • 

23 Messages

2 y ago

I am also noticing this slow motion in Marietta GA on channel 803 WSB-TV.
XfinityAmira

Official Employee

 • 

2.5K Messages

2 y ago

Hello all, thanks for reaching out to our Digital Care Team through our Forums page. We appreciate you all being customers with us and I am sorry to hear about the frame issue you're all experiencing on this one channel. I did check and I am not showing this reported as a known issue on our end. I would like to troubleshoot this on my end and if I am unable to get it corrected, I will put in a request to have this further looked into and fixed. In order to move forward with doing these things, please send me a private message including the account holder's first and last name, and your full name if different.

 

To send me a Private Message, please click my name “ComcastAmira” and click “send a message". 

New to the Community?

Start Here