U

Visitor

 • 

2 Messages

Tue, Sep 27, 2022 5:11 AM

Random shows set to record on dvr

We keep having strange shows recording on our dvr that we did not set. We keep deleting the recordings and future shows, but they keep showing up.  I can see more random shows upcoming but am unable to cancel those recordings. This has been occurring for quite some time. Any way to fix it?

Rustyben

Expert

 • 

24.5K Messages

2 months ago

are you in an apartment/condo environment? If so, you and others may not have the needed 'filter' so that your residence wiring  can not see nor be seen by other resident's equipment (point of entry POE filter). Comcast installs them at no charge and should be part of your installation.

Visitor

 • 

2 Messages

@Rustyben​ 

No, single family home. All users confirm these are rogue recordings. Started happening after the last DVR change. We wrote it off as strange for a while but are ready for this to be done.

Official Employee

 • 

3.3K Messages

Hello @user_38eef6! I'm glad you reached out to us here on the Xfinity Forums about this. Sometimes when homes are close enough to each other we will still see this issue when there is a missing POE filter like Rustyben mentioned. 

I would love to take a closer look to see if we can confirm if that is the case and work with you to get a tech out to install one or replace the one that may have gotten damaged. Please send us a DM with your first/last name and service address so we can help out! 

To send a Direct Message, please click on the chat icon on the top right of this page, next to the bell. Make sure to send the message to our singular handle "Xfinity Support" and we will get back to you ASAP.

I am an Official Xfinity Employee.
Official Employees are from multiple teams within Xfinity: CARE, Product, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Please, mark a reply as the Accepted Answer.tick

Visitor

 • 

1 Message

I’m having this same problem. Did getting a POE filter fix this? 

forum icon

New to the Community?

Start Here