Tmang200's profile

New Poster

 • 

3 Messages

Fri, Dec 13, 2019 3:00 PM

No Picture when X1 STB connects to Projector

Hello,

 

Has anyone recently had issues with getting picture to appear when connecting your X1 STB to a projector? I been using my Sony Bravia projector for years with no issues, and have been using it on a daily basis. Last Friday (12/6/2019), the STB stopped delivering picture to the projector. However,  the audio can still be heard through the Bluetooth connection from the STB. Please note, I do not have a Home Theater Audio Receiver connected to the projector - the STB connects directly to the projector via HDMI.

 

I have tried resetting the STB box (unplugging/re-plugging the power), but when doing so, all I could get to appear on the projector was just the front screen that says Welcome in 3 languages. After that screen, the picture drops and the projector searches for a signal. I tried connecting other devices using the same HDMI cable and they all worked (my MacBook, an Apple TV 4k and an Amazon Fire TV) stick. I than thought maybe it was an issue with the wireless 4K STB I have - so I plugged the STB into an actual Sony HDTV, and the video worked. I than decided to take the projector to my main cable box DVR in the living room to see if that worked - however, that cable box also was also not delivering picture to the projector either! So it appears to be something related with the connection coming from the Comcast STBs in general.

 

Does anyone have any suggestions? I'm not sure if Comcast recently pushed a firmware update to the X1 boxes or something that maybe could have changed how the video feeds out from the boxes? I'm at lost here. Any help is appreciated!

 

Thanks!

Ted

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

Responses

CCAndrew

Diamond Problem Solver

 • 

25.9K Messages

1 y ago

It’s possible there could have been an update but it sounds like it may be HDCP related

New Poster

 • 

3 Messages

1 y ago

Yeah that’s what it seems, but it’s weird that it was working on the equipment before and it just randomly stopped working.

New Poster

 • 

3 Messages

1 y ago

No, there is only 1 HDMI input on the projector. Nothing else is plugged into it.
CCAndrew

Diamond Problem Solver

 • 

25.9K Messages

1 y ago

Do you have anything else hooked up to the projector at the same time?

Official Employee

 • 

2.7K Messages

1 y ago

Hello, Tmang200!
I'm glad you reached out to us for help with the cable display on your projector. I noticed it has been some time since you created this thread and I wanted to check in quickly to see if you were able to get this figured out or if you still need someone to take a closer look?

I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!tick
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!tick

New Poster

 • 

1 Message

1 y ago

Did you ever get it to work for you?

New Poster

 • 

1 Message

1 y ago

did this get solved - i have same problem

New Poster

 • 

1 Message

10 m ago

Sane issue here, anyone ever figure this out?
Rustyben

Expert

 • 

24K Messages

10 m ago


@Monjies wrote:
Sane issue here, anyone ever figure this out?

could you give more information? how is it connected? what is the connection on the projector capable of displaying (resolution)? what is the X1 set top box resolution set to display?

I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!tick

New to the Community?

Start Here