U

Visitor

 • 

1 Message

Fri, Apr 16, 2021 2:44 PM

Flex Technicolor TX061AEI Paramount Plus app not loading programming

I have the xfinity Flex Technicolor TX061AEI streaming box connected through HDMI to my TV. For a month everything worked fine but for the last week the paramount+ app will not play programs. All other Flex apps, ie, Netflix, Hulu, etc. work just fine. The Paramount+ app lets me navigate and perform all other functions but will not play programs. In fact, I can stream live TV, play trailers, and play extras but when I try to play an actual program or movie I simply get a spinning loading wheel. Eventually the function times out and I get the error message, "Something went wrong. Please try again". I've reset the Flex streaming device and my modem several times. All other Flex apps work fine. There is also no problem streaming on my iPhone with the Paramount+ app. I'm experiencing this problem ONLY on the Flex Paramount+ app. I've been in contact with Comcast and Paramount customer service several times and have been told they are elevating my case. I haven't heard squat. Please advise.

Responses

ComcastEva

Official Employee

 • 

60 Messages

1 m ago

Hello @user_535ee5, thank you for taking the time to reach out to us for support and I apologize for the delay on any updates for your case. I am more than happy to look into this further for you. Can you please send us a chat message with your full name and the service address. The Peer to Peer chat icon is located at the top right of the Community Forum page, clicking on the chat icon will allow you to initiate a chat conversation with us directly. Please ensure you are sending your message to our 'Xfinity Support' handle.

I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!tick

New to the Community?

Start Here