robertkeen02's profile
robertkeen02
Rousing Reactor
Articulate
Expressive Exchange

Contributor

 • 

63 Messages

Mon, May 4, 2020 6:00 PM

Changing TV input with the X15 remote

I press the TV input button and get a screen showing sources. But I can't scroll among them or select one. No button seems to move the arrow or select.

 

What am I missing?

Responses

Accepted Solution

Contributor

 • 

63 Messages

1 y ago

Thank you.!! I had the same question re the X1 remote. Clicking the input button does scroll between the various connected inputs. Ifeel stupid . . . should have thought of that!

ComcastChad

Official Employee

 • 

1.2K Messages

1 y ago

Did you try the pressing input button to toggle thru
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!tick
CCAndrew

Diamond Problem Solver

 • 

25.9K Messages

1 y ago

If you’re tv needs an ok push to acknowledge a change in input, the X1 remotes don’t have the capability

New Poster

 • 

1 Message

1 y ago

whats the point of having a TV input button in the Xfinity remote if you can't scroll thru the inputs to change them?

CCAndrew

Diamond Problem Solver

 • 

25.9K Messages

1 y ago

Not all tvs need an ok push to change inputs, the ones that do are out of luck

New Poster

 • 

2 Messages

10 m ago

Agree, how do we handle this?

New Poster

 • 

2 Messages

10 m ago

So how do we handle it if that is needed and doesn't work with the remote?

CCAndrew

Diamond Problem Solver

 • 

25.9K Messages

10 m ago

Use your actual tv remote

New Poster

 • 

1 Message

8 m ago

My TV also doesn’t allow me to change the input so this is how I have to trick it. I change the input using the remote and wait 5 seconds. Then I turn off the tv and power back on. It’s exactly where I want it to be.

New Poster

 • 

1 Message

8 m ago

The trick is to wait a few seconds for the toggle to work. It delays, so does not seem to be working.

New to the Community?

Start Here