rsftlf's profile

New Poster

 • 

1 Message

Fri, Dec 25, 2020 7:00 AM

Cast Message on Box

I have 2 boxes. A small box and a large box. The large box says Cast. I’ve unplugged each and restarted.
My internet is fine. Just the cable boxes are not working

Responses

Rustyben

Expert

 • 

24K Messages

6 m ago


@rsftlf wrote:
I have 2 boxes. A small box and a large box. The large box says Cast. I’ve unplugged each and restarted.
My internet is fine. Just the cable boxes are not working

that is part of the bootup sequence (ca=cable, st=status). try connecting the same set top box to the modem's cable from the wall and see if it progresses to a complete bootup based on the front display.kk (did you check to see if the cable is connected to the 'input' (like in from cable) coax connector and not to the out to TV connector?

I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!tick

Official Employee

 • 

2.4K Messages

5 m ago

@rsftlf

 

I wanted to reach out and touch base with you regarding your post on your box. Has the issue resolved? 

 

Thank you for your patience and for reaching out to us over our Community Forums. 

I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Please, mark a reply as the Accepted Solution.tick

New to the Community?

Start Here