RaginYooper's profile

New Poster

 • 

1 Message

Sun, Jul 19, 2020 6:00 PM

APPS-04033

Getting the error code APPS-04033 whenever I try to enter Prime Video. Persistent after restarting both the Router and the DVR..uuugh

Responses

New Poster

 • 

2 Messages

1 y ago

Working now

New Poster

 • 

2 Messages

1 y ago

that didn't work for me

Regular Visitor

 • 

3 Messages

1 y ago

Having the same problem, same message in TN

New Poster

 • 

2 Messages

1 y ago

Same in Littleton CO. Ugh

New Poster

 • 

1 Message

1 y ago

Still down for me in Seattle

New Poster

 • 

1 Message

1 y ago

Still broken in Houston
JGal31

Regular Contributor

 • 

136 Messages

1 y ago

Same problem in Oregon.

New Poster

 • 

9 Messages

1 y ago

seems to have just started today... 7.19.20

New Poster

 • 

1 Message

1 y ago

You Tube is not working

New Poster

 • 

1 Message

1 y ago

Yep, all but Netflix down in Waynesboro, PA. Thankfully I still have my Roku..all apps working on that.

New Poster

 • 

9 Messages

1 y ago

all apps are down.  xfinity states they are aware of the issue.  no indication as to when the issue will be resolved.

New Poster

 • 

9 Messages

1 y ago

i am in CA it started at least around 6pm that i can tell with apps Amazon Prime and YouTube.

New Poster

 • 

1 Message

1 y ago

Same in North Shore New Jersey. System must have completely failed, based on all these responses. 

New Poster

 • 

3 Messages

1 y ago

Didn’t work for me. On chat with agent, they said it’s a system wide issue. No other solution right now

New Poster

 • 

1 Message

1 y ago

having same problem - Peacock will load but nothing else - want to watch Tubi (in Indiana) - 

 

New to the Community?

Start Here