RaginYooper's profile

New Poster

 • 

1 Message

Sun, Jul 19, 2020 6:00 PM

APPS-04033

Getting the error code APPS-04033 whenever I try to enter Prime Video. Persistent after restarting both the Router and the DVR..uuugh

Responses

New Poster

 • 

1 Message

1 y ago

Same issue in Houston, TX

New Poster

 • 

1 Message

1 y ago

Getting same error in Colorado Springs, CO with my Xfinity Flex.  Xfinity Internet is working so it would seem whatever Xfinity Flex connects to and possibly their TV service (can't verify as I no longer use their TV service) may be have issues.

New Poster

 • 

1 Message

1 y ago

Just spoke with Xfinity agent...their streaming app is being updated.  The error is due to the Xfinity app.  Should be working ... but agent did not have a good time estimate.

Regular Visitor

 • 

4 Messages

1 y ago

Same for me in Jacksonville, Fl.

 

New Poster

 • 

2 Messages

1 y ago

Same problem here. Ann Arbor, Michigan

New Poster

 • 

3 Messages

1 y ago

NOPE, tried it multiple times. Same problems in NJ
JGal31

Contributor

 • 

138 Messages

1 y ago

Back up for me now too in Oregon.

New Poster

 • 

2 Messages

1 y ago

Just restart your flex box by pressing (a) and choose “restart”

New Poster

 • 

2 Messages

1 y ago

I had same issue I restarted my modem and it worked try that. I did a system refresh and restart box and call customer service all with no luck but once I restarted my modem everything worked again I was getting same error code as you.

New Poster

 • 

2 Messages

1 y ago

Happened to me as well try and restart modem it worked for me. I did a system refresh,restart box and called comcast all failed try restart modem

New Poster

 • 

2 Messages

1 y ago

Just restart your flex box by pressing (a) and choose “restart”

New Poster

 • 

3 Messages

1 y ago

So far primes working, fingers crossed

Regular Visitor

 • 

4 Messages

1 y ago

Working here now.

New Poster

 • 

9 Messages

1 y ago

my amazon prime just started working...

New Poster

 • 

1 Message

1 y ago

All my apps started working just now. Guess they fixed it? Lol

New to the Community?

Start Here