U

Friday, December 1st, 2023 6:05 PM

Email loop on new account

Hi - I have had xfinity service for a while. I never had a comcast email address setup.  I set one up yesterday but when I try to access it, the browser just keeps saying "Welcome to Xfinity Connect  We are now loading your email". I have called in multiple times and been on the phone for hours.  I was told it would be fixed "soon".  Any email sent to that address rejects for unknown user. When I reached a higher level of support, they had me try various things because they claim they "just made a change" and of course nothing worked.  Now they say the issue is that "Since you don't have wifi on your account, you don't get an @comcast.net email address".  I actually don't care so much, but I have a large credit balance on my account and finance will not send any information to a non @comcast.net email.  I have a gmail account that has been verified but they won't send it there.  This is infuriating that I can't get a simple email address setup or get a straight story from them about the real issue.  Anyone have any ideas/suggestions on how I can get this fixed?  When I call in, it takes a good 15 minutes to fool the prompts that just want to send a refresh signal to my TV.  Ugh.  Please help!

Thanks,

David.

5 Messages

3 months ago

To clarify a bit more, the rep on the phone helped me create the email account.  I did not do it myself.

1 Message

3 months ago

This happening to me on an account I’ve had for years and I have electronic tickets that were sent to the email address I can’t currently access because of “xfinityconnect” looping. Insane. Simply the worst email service of all time

Expert

 • 

29.5K Messages

3 months ago

@user_0dxae8 

When you sign into your Xfinity account, you are prompted for a user Id----right?  That ID is also the ID for the email account (that part of the address to the left of the @ symbol) and it should be the primary.  You just tack on @comcast.net, and that should be your email address.  From what you have said so far, I assume you can sign into the account and get to the main landing page.  Is that correct?  If so, what happens if you click on the account icon in the upper right?  You should see a menu and one of the options is "Check email".  Can you click on that?

5 Messages

It just loops when I click on that.  As I mentioned, the email address is invalid. You get a bounce message when you try to send an email. So the user ID appears to be an email address, but its simply a user ID.  That is what support is unable to understand. They also said I'm not entitled to one based on what my services are.

Official Employee

 • 

966 Messages

When you have a moment, please send us a Direct Message with your full name and address so that we can investigate this further. Here are instructions on how to send us a DM in case you need them:

 Click "Sign In" if necessary
  • Click the "Direct Message" icon (upper right corner of this page)
  • Click the "New message" (pencil and paper) icon
  • Type "Xfinity Support" in the to line and select "Xfinity Support" from the drop-down list
  • Type your message in the text area near the bottom of the window
  • Press Enter to send your message

I am an Official Xfinity Employee.
Official Employees are from multiple teams within Xfinity: CARE, Product, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Please, mark a reply as the Accepted Answer.tick

7 Messages

3 months ago

the email service is also infintely looping for me.

Official Employee

 • 

516 Messages

Hey there @user_qzph3i Thanks for reaching out about this issue. Is it still occurring? If so, you may want to consider trying to clear the cache and cookies on your browser and trying again, or seeing if the issue continues to happen with another browser or device. Let us know the results. Thanks!

I am an Official Xfinity Employee.
Official Employees are from multiple teams within Xfinity: CARE, Product, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Please, mark a reply as the Accepted Answer.tick

7 Messages

tried that, didnt work.

Official Employee

 • 

1.6K Messages

Thank you for trying on other browsers and for clearing the cache and cookies, @user_0dxae8! Have you tried to access the email box in Private (Apple or iOS) or Incognito mode (Android)? I had the same thing happen to me and was able to get through everything that way. 

I am an Official Xfinity Employee.
Official Employees are from multiple teams within Xfinity: CARE, Product, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Please, mark a reply as the Accepted Answer.tick

7 Messages

let me see

wish me luck

edit: it did not work

(edited)

Official Employee

 • 

378 Messages

You got this! We will be standing by for your results

@user_qzph3i

 

I am an Official Xfinity Employee.
Official Employees are from multiple teams within Xfinity: CARE, Product, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Please, mark a reply as the Accepted Answer.tick

1 Message

16 hours ago

I'm having the same issue.  It just keeps looping the message that my email is loading. "Welcome to Xfinity Connect. We are now loading your email."

I've tried with google, chrome browser and microsoft edge browser and cleared all cache and cookies with no success.

forum icon

New to the Community?

Start Here