Community Forum

xFi Port Forwarding - Where is it?

Highlighted
Frequent Visitor

xFi Port Forwarding - Where is it?

Before I upgraded to this new router and xFi Port Forwarding I set up port forwarding in my router so my cameras would work from my phone.    Now it shows you have to go to xfinity.com/myxFi  and it says Go to Network > Advanced Settings > Port Forwarding.

 

There is no Advanced Settings or Port Forwarding anywhere in xFI mobile app or Xfi using a browser.  I have searched everywhere with no luck.   How do you access it?     I do think it brought over my settings as I did get blocked accessing one camera and was able to allow but my other two cameras won't connect at all.  No changes to my equipment.   I would love to see the port forwarding settings but so far I can't find them.    Anyone able to help?  Thanks.

Highlighted
Expert

Re: xFi Port Forwarding - Where is it?

A recent design update changed that location.

Now it’s in Connect > See Network > Advanced Settings

I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Highlighted
New Poster

Re: xFi Port Forwarding - Where is it?

I have a desktop computer connect via ethernet to my xfi router. I have gone into the xfi online and port forwarded one port for this computer. No problem. 

Now, I need to port forward a second port on this computer, but the computer is not showing up in the list of connected devices when I click "add port forward", even though the computer does show up in the list of port forwards for the first port that I forwarded on this computer. 

How do I forward the second port that I need forwarded on this computer?????

p.s. Your xfi online is terrible.

Highlighted
Frequent Visitor

Re: xFi Port Forwarding - Where is it?

I finally found the port forwarding section. I have five ports that I am forwarding that worked fine in the old Comcast router but after upgrading to this new router only one of them works even though they are listed correctly. I also have devices showing as not online when they are. I also cannot delete my forwarded ports for some reason it just says cannot delete it this time try later or reboot your router which both does nothing. Why did they take port forwarding out of the router where it belongs.