Community Forum

XB7

Highlighted
Regular Visitor

XB7

Had XB7 installed yesterday.  Put in bridge mode.  Speed test show gig down. This morning only getting 100Mbps. Had to take it out of bridge mode reset to wifi, restart gateway and speed is now about a gig again.  Is there a software update coming to correct this so I can put it back into bridge mode?  Also, loging into gateway page on Safari I couldn't see bridge enable/disable buttons.  Had to use google Chrome.

Highlighted
New Poster

Re: XB7

I have been waiting on an XB7 myself. Are these available now? I was told I would get one last month but haven't seen one yet. 

 

How is it working for you other than having to take it out of bridge mode? 

Highlighted
Regular Visitor

Re: XB7

My old xb6 needed to be replaced.  Tech just happen to have a xb7 on the truck.  That's how I got it. Lucky that's all.  Working fine in wifi mode.

Highlighted
Frequent Visitor

Re: XB7

Been using my own gateway decided to try out the new XB7 and it has been nothing but trouble, smart devices would not connect, tech support turned of WIFI6 and everything started working. Constantally reboots due to many firmware upgrades. HP wireless printers kept going off line, tech support pushed latest patches to XB7 and it crashed the gateway could not get WIFI working so needed to bring to Comcast office for exchange decided I wanted XB6 and they did not have them so installed my own gateway again, and printers now work, no issue with smart home devices. SB7 not ready for prime time.