Community Forum

Upgraded to 1000 Mbps, can't get speed past 600 MBps

Highlighted
Frequent Visitor

Upgraded to 1000 Mbps, can't get speed past 600 MBps

I recently upgrade from 600 Mbps to 1000 MBps plan. I can't get more than 650 Mbps.

 

It appears to be provisioned correctly and all the Coax is all new with good signal levels. I am pulling at straws here. The only thing I found are my correctable errors are really high, higher than the unerror packets. 

 

 

Annotation 2020-05-26 125409.png
Highlighted
Expert

Re: Upgraded to 1000 Mbps, can't get speed past 600 MBps

What is the exact make and model number of the modem ?

 

And please post the entire signal status page.



I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Highlighted
Frequent Visitor

Re: Upgraded to 1000 Mbps, can't get speed past 600 MBps

Thanks for looking at this.

A4D815C9-A860-4F5C-961A-4F14052757DC.png
99705F78-5A98-4C94-9578-8A9707BD707D.png
82FF9F19-FF62-44DE-98BF-76FE43FC92D8.png
8DE6C0B7-56D5-40E9-B4F2-7E3070E12963.png
Highlighted
Frequent Visitor

Re: Upgraded to 1000 Mbps, can't get speed past 600 MBps

Figure it out. I’m on the Comcast rented equipment because it was the cheapest way to get the unlimited internet.

I was on the XB6 modem on bridge mode. On a hunch, I called in and asked for a Xb7 modem and they happened to have one. Hooked it up and was able to get 940 Mbps. That was it!