Community Forum

Re: Insane jitter/latency spikes in Vancouver, WA area

Soul1
New Poster

Re: Insane jitter/latency spikes in Vancouver, WA area

Just wanted to let you know that I'm having very similar problems in the Auburn, WA area. The problem typically occurs after 7:30pm when I assume my entire neighborhood starts streaming 4K Netflix or something. Called Comcast support and got the same response you did: 3rd-party modem questions, connect directly to the modem, "we'll have someone come out" and no one showed (I was shocked this "ghosting" actually happened to me, as I'd always assumed people who said this happened to them were exaggerating). As you can see in my PingPlotter screenshot, the packet loss occurrs at Comcast's gateway and cascades down to the destination, making any streaming or realtime gaming a nightmare. Post here if you find a solution.

 

InternetIssues_070120.PNG

EG
Expert

Re: Insane jitter/latency spikes in Vancouver, WA area

Can't see your pic. Since you are a new poster, it needs to be approved by a Forum Admin. That could take some time. In the interim, you could try hosting it at one of those free third-party pic hosting sites like Imgur or Photobucket and post the link to it here.

Or copy all of the text of the status page and paste it into the body of your next post here.

 



I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!