Community Forum

Need help with admin tool.

Highlighted
New Poster

Need help with admin tool.

I restarted my modem with help of a customer service assistant and got disconnected. I'm now trying to get into my admin account but my passwords aren't working and the default password (password) isnt working either. I type it in with the username admin and it just says incorrect password for admin.
Highlighted
New Poster

Re: Need help with admin tool.

I'm also assuming that the message is telling me that my user name is in fact admin
Highlighted
Silver Problem Solver

Re: Need help with admin tool.


@MarcusR1900 wrote:
I'm also assuming that the message is telling me that my user name is in fact admin

My XB6 uses admin and password as the factory default.


I am not a Comcast Employee.
I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
Was your question answered? Mark the post as best answer!
Highlighted
Expert

Re: Need help with admin tool.


@MarcusR1900 wrote:
I restarted my modem with help of a customer service assistant and got disconnected. I'm now trying to get into my admin account but my passwords aren't working and the default password (password) isnt working either. I type it in with the username admin and it just says incorrect password for admin.

Please refer to the instructions here to reset your gateway logon.  

 

 


I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!