Community Forum

Motorola MT7711 modem setup issue?

mws_1984
Contributor

Motorola MT7711 modem setup issue?

So I'm cutting off renting from Comcast and got the Motorola MT7711 modem. I got it all set up and am using it on my desktop and my phone I got it hooked up fine. Everything seems to be working. But when I go on the xfinity app it shows "modem offline" 

What is going on here? I know not a huge deal if I have it working for what I need it for but if I wanted to do anything on the xfinity app such as view bill details it won't let me. It goes over to the xfinity assistant chat. 

I have tried logging out and logging back in. No luck. 

EG
Expert

Re: Motorola MT7711 modem setup issue?

The app only works with their rented devices, not customer-owned ones.



I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
mws_1984
Contributor

Re: Motorola MT7711 modem setup issue?

Thanks for the help. Shoulda done this years ago rather than pay them for theirs all this time. Oh well. 

EG
Expert

Re: Motorola MT7711 modem setup issue?

Quite Welcome !



I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!