Community Forum

XFi app not working

Highlighted
New Poster

XFi app not working

Just got new modem from Comcast cause last one was not working. Now the xfi app doesn’t work with it. WiFi is working fine. Was on with support for almost 2 hours yesterday and all they found is that the serial # and MAC address was totally different than what’s on the bottom of the modem. After telling me they fixed it the app still tells me to text them cause my modem need to be activated. Extremely frustrating especially when I’ve gone months now having the internet not working the majority of the time and Comcast has done nothing to help.
Highlighted
Frequent Visitor

Re: XFi app not working

Did you try doing these things?

1. Sometimes, the data has to be cleared to give it the chance to catch up. So, if you're on an Android, go into your phone's settings. Go into your apps, and look for the XFi app. Click into it and then click on Storage. Clear the Cache, and then the data, or this might say clear storage. Say yes to removing all data. Reboot your phone and then try again. You can also reach the app info on Android 8 or higher by pressing and holding the XFi app icon.
2. If that doesn't work, you might have to uninstall the app. So uninstall it, reboot your device, and then reinstall. This would be your only option, I should point out, if you are using an Apple device.

It should not only ask you to sign back in, but it should refresh your info. If it doesn't, give it until the end of the billing cycle. This is what happened when they gave me the wrong modem for my speed. I waited a billing cycle and I've been good for the most part since.