Community Forum

Can't access Xfi; says Gateway is in bridge mode when it is not

Highlighted
New Poster

Can't access Xfi; says Gateway is in bridge mode when it is not

I made the mistake of enabling bridge mode in an attempt to disable the WiFi on the Gateway. I wanted to try and have Wifi only coming from some UniFi APs. It didn't work, so I used a LAN connection to disable the bridge mode. Now the internet works, but I can't access Xfi through the App or internet. When I try, it says my Gateway is in bridge mode...it's not though. I reset the Gateway in every way imaginable, including a complete reset to factory settings. I set the network up as it was before all of this...and still I can't access Xfi. 

 

Any thoughts? I use Xfi to limit my son's use of his computer for video games and phone for YouTube.

Highlighted
Official Employee

Re: Can't access Xfi; says Gateway is in bridge mode when it is not

Hi @dboruta

 

Thanks for posting to the Xfinity Forums. Sorry for the experience you're having. I'd like to help investigate so we can get this resolved. Are you able to go to https://xfin.tv/3bXqE6e and access xFi that way? 

 

If you are still having issues, can you please send me a private message with your first and last name? To send a private message, click on "ComcastChe" and then click "send a message."    


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Highlighted
New Poster

Re: Can't access Xfi; says Gateway is in bridge mode when it is not

I have the same problem. Turned bridge mode on then off. XFi no longer works
Highlighted
New Poster

Re: Can't access Xfi; says Gateway is in bridge mode when it is not

I'm also having this problem. Waiting 24 hours didn't help