Community Forum

App problems after moving

Highlighted
Frequent Visitor

App problems after moving

Hello,

Last week I moved to a new house.

The service was not moved. I added a new service address for the new house and a few days later I stopped service at the old address.

 

Internet and TV work fine at the new address but I have lost access to most of the mobile apps.

XFi, MyAccount, Stream do not work. I get a 'sorry not able to connect, please try again' message.

The xfinity mobile app works fine..

 

I have tried clearing data, reinstalling, etc but the problems remain.

Can you assist?

 

Thanks!

 

 

 

 

Highlighted
Silver Problem Solver

Re: App problems after moving


@lpapachr wrote:

Hello,

Last week I moved to a new house.

The service was not moved. I added a new service address for the new house and a few days later I stopped service at the old address.

 

Internet and TV work fine at the new address but I have lost access to most of the mobile apps.

XFi, MyAccount, Stream do not work. I get a 'sorry not able to connect, please try again' message.

The xfinity mobile app works fine..

 

I have tried clearing data, reinstalling, etc but the problems remain.

Can you assist?

 

Thanks!

 

 

 

 


Are the apps using the correct username and password?

https://customer.xfinity.com/#/settings/security#username-password


I am not a Comcast Employee.
I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
Was your question answered? Mark the post as best answer!
Highlighted
Frequent Visitor

Re: App problems after moving

I do not get a login error.

My credentials are accepted and then I get the try again later error.

For the stream app I get no errors but I see no live-tv channels in the app.

 

For the few days that both addresses were active I was asked to select between the old and the new service address. The problem started once I returned the equipment for the old address.

 

I guess that somewhere in the system the apps need to relinked to my new address

Highlighted
Silver Problem Solver

Re: App problems after moving


@lpapachr wrote:

I do not get a login error.

My credentials are accepted and then I get the try again later error.

For the stream app I get no errors but I see no live-tv channels in the app.

 

For the few days that both addresses were active I was asked to select between the old and the new service address. The problem started once I returned the equipment for the old address.

 

I guess that somewhere in the system the apps need to relinked to my new address


The best way I have found is to call 1800comcast and ask for Account help.


I am not a Comcast Employee.
I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
Was your question answered? Mark the post as best answer!