Community Forum

Netflix won't load on flex

Highlighted
New Poster

Netflix won't load on flex

I can't get Netflix to load on my new flex. It begins to load, then has a spinning circle for about 30 seconds and then an error message saying it could not reach the DNS server and will try again in 30 seconds.  All the other streaming services work fine and the signal strength on my wifi is excellent.

Highlighted
Expert

Re: Netflix won't load on flex


@speechboy wrote:

I can't get Netflix to load on my new flex. It begins to load, then has a spinning circle for about 30 seconds and then an error message saying it could not reach the DNS server and will try again in 30 seconds.  All the other streaming services work fine and the signal strength on my wifi is excellent.


are you using comcast's dns servers or some other? 



I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Highlighted
New Poster

Re: Netflix won't load on flex

I am having the same issue. Netflix used to work but now when I try to open it, it gives an error saying that it could not connect (error code: NW-2-4) but all of the other apps stream and connect to the internet fine. Problem persists after resetting Netflix app, after setting flex, and after restarting modem and router.

Highlighted
New Poster

Re: Netflix won't load on flex

I have the same issue and yes I am using Comcast DNS servers.

Highlighted
New Poster

Re: Netflix won't load on flex

Same issue for days now. I’ve reset box, reset Netflix, but it’s the only app that won’t run.
Highlighted
New Poster

Re: Netflix won't load on flex

Same for me. I’ve tried everything and Netflix still won’t play.
Highlighted
New Poster

Re: Netflix won't load on flex

I just got Flex 2 weeks ago, and haven't been able to use Netflix at all, even to sign in. The app crashes everytime I open it. After visiting the forum, I noticed this has been an ongoing issue for customers since November 2019. How has this not been fixed?? I tried restarting the app, the Flex, my modem, unplugging, etc. There was even an option on the flex under Help> Troubleshooting> Reset Netflix> Restart Netflix which says "Resolve common app launch issues." This does nothing. I've tried multiple times and restarting the Flex. It's obvious that Xfinity is aware, so it should be fixed by now.