Community Forum

Re: Xfinity Stream app bugs since updating iPad Pro to iOS 14.0.1

Highlighted
New Poster

Re: Xfinity Stream app bugs since updating iPad Pro to iOS 14.0.1

having same issue with the app malfunctioning on olde ipad and older iphone. tells me to reinstall when i already have their lates release - typical garbage / what am i paying $260 a month for again?

 

Highlighted
Expert

Re: Xfinity Stream app bugs since updating iPad Pro to iOS 14.0.1


@Marko323 wrote:

having same issue with the app malfunctioning on olde ipad and older iphone. tells me to reinstall when i already have their lates release - typical garbage / what am i paying $260 a month for again?


I moved your off-topic reply to a separate thread. you pay for cable TV service in your home using set top box or authorized streaming devices. the iOS stream app now requires at least iOS 12 to run. Older hardware does not support modern streaming software. 



I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Highlighted
New Poster

Re: Xfinity Stream app bugs since updating iPad Pro to iOS 14.0.1

Well .....this is useless information, as expected.

Highlighted
Frequent Visitor

Re: Xfinity Stream app bugs since updating iPad Pro to iOS 14.0.1

An update - I actually got a response from Comcast, after much time on the phone (see next to last paragraph below).

 

After my original call to them on Sep 28, they created a ticket and elevated it.

 

By Oct 14 I hadn't heard from them so I called them again and talked to a nice woman who didn't know anything about my ticket. We tried lots of stuff which didn't work, and the rep elevated this to Engineering. Engineering said to stay on the line in case they had questions or whatever. After a LONG time the rep decided to give up on Engineering and hang up, promising me Engineering would get back to me within 24 hours - which didn't happen. After that I filled out their "how did we do?" survey and gave them low marks/

 

A couple days later I heard from an advanced customer service rep following up on my low rating. They're quick to follow up on a low rating, but Engineering hasn't given me feedback on my ticket at all. Hmmm. Anyways, I bent the ear of the rep and asked for some kind of feedback on my ticket! He said he'd try.

 

Today I heard from another customer contact rep from the "Advanced Repair Team". She actually gave me feedback, such as it is. She couldn't tell me how Engineering describes the problem - their understanding of it - because there were no notes on my account (why is Comcast Engineering so uncommunicative??????). So all I know is that they're working on it. That's all she could tell me. I guess that's something - it hasn't fallen through the cracks.  Why are my other TV streaming apps working well after the upgrade to system 14.0.1 but Comcast Engineering seems to be really stumped by this?

 

BTW, upgrading the system to iPadOS 14.1, which I did today, did not solve the problem. The same TVAPP-00200 error came up.

 

 

Highlighted
Expert

Re: Xfinity Stream app bugs since updating iPad Pro to iOS 14.0.1


@alawyn wrote:

An update - I actually got a response from Comcast, after much time on the phone (see next to last paragraph below).

 

After my original call to them on Sep 28, they created a ticket and elevated it.

 

By Oct 14 I hadn't heard from them so I called them again and talked to a nice woman who didn't know anything about my ticket. We tried lots of stuff which didn't work, and the rep elevated this to Engineering. Engineering said to stay on the line in case they had questions or whatever. After a LONG time the rep decided to give up on Engineering and hang up, promising me Engineering would get back to me within 24 hours - which didn't happen. After that I filled out their "how did we do?" survey and gave them low marks/

 

A couple days later I heard from an advanced customer service rep following up on my low rating. They're quick to follow up on a low rating, but Engineering hasn't given me feedback on my ticket at all. Hmmm. Anyways, I bent the ear of the rep and asked for some kind of feedback on my ticket! He said he'd try.

 

Today I heard from another customer contact rep from the "Advanced Repair Team". She actually gave me feedback, such as it is. She couldn't tell me how Engineering describes the problem - their understanding of it - because there were no notes on my account (why is Comcast Engineering so uncommunicative??????). So all I know is that they're working on it. That's all she could tell me. I guess that's something - it hasn't fallen through the cracks.  Why are my other TV streaming apps working well after the upgrade to system 14.0.1 but Comcast Engineering seems to be really stumped by this?

 

BTW, upgrading the system to iPadOS 14.1, which I did today, did not solve the problem. The same TVAPP-00200 error came up.


are any cables connected to the iPad? did you review any running app re: airplay etc to be sure that is all turned off? The Xfinity stream requires that no screen sharing implementation be running (other than the allowed chromecast). my ipad 10.2 inch worked on 14, 14,01 and now 14.1 without any issues.



I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Highlighted
Frequent Visitor

Re: Xfinity Stream app bugs since updating iPad Pro to iOS 14.0.1

There were no cables attached. I'm not sure what you mean re: other running apps like airplay etc. I had Chrome open but wasn't viewing any video. I had Safari open, including a tab on which I accessed Xfinity Stream and successfully watched programs there. Apps also open were Yahoo Mail and LastPass. I just tried quitting Safari, logging out of the Stream app, quitting the Stream app, restarting the Stream app (after a few seconds), and trying to play something. same error happened, TVAPP-00200.

Highlighted
Expert

Re: Xfinity Stream app bugs since updating iPad Pro to iOS 14.0.1

I have escalated your issue to the Comcast Team available to these forums. Check back often for a reply in this thread from a Comcast Official Employee.



I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Highlighted
Official Employee

Re: Xfinity Stream app bugs since updating iPad Pro to iOS 14.0.1

Greetings, @Marko323 and @alawyn! I appreciate you taking the time to reach out to us here on the forums. I hope you are having an amazing day! I apologize to hear of the issues you are running into with the stream app. I would like to have a look into this and see what we can do. Can you please send me a PM with your first and last name so I may further assist you?

 

To send a private message, please click my name "ComcastMichael" then select "Send a Message" on the right side.


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!