Community Forum

Forum 'quote' option not working

TerriB
Most Valued Poster

Forum 'quote' option not working

Used to be able to 'quote' a member's post when replying to provide reference to what was being replied to but its gone. Yes I am signed in and can post and reply but not 'quote' and I can't find anything about this being taken away. What happened and why please?

jav6joev
Bronze Problem Solver

Re: Forum 'quote' option not working


@TerriB wrote:

Used to be able to 'quote' a member's post when replying to provide reference to what was being replied to but its gone. Yes I am signed in and can post and reply but not 'quote' and I can't find anything about this being taken away. What happened and why please?


It's working for me on my desktop, not sure about the mobile app/device access.  In the Icon list above the 'reply' box, there now is a 'double quote' icon which works.

Quote icon.jpg

Joe V
(not a Comcast employee, just another paying customer)
TerriB
Most Valued Poster

Re: Forum 'quote' option not working


@jav6joev wrote:

@TerriB wrote:

Used to be able to 'quote' a member's post when replying to provide reference to what was being replied to but its gone. Yes I am signed in and can post and reply but not 'quote' and I can't find anything about this being taken away. What happened and why please?


It's working for me on my desktop, not sure about the mobile app/device access.  In the Icon list above the 'reply' box, there now is a 'double quote' icon which works.

Quote icon.jpg


Thanks so much. I always use my desktop on here.  Don't know if that  was there in the icon list before but I never saw it. There was always the word QUOTE somewhere near the REPLY button but now that I know where it is....its all good. Thanks again

 

Terri

jav6joev
Bronze Problem Solver

Re: Forum 'quote' option not working

I noticed the QUOTE button disappeared for a day or so and then the double-quote appeared...
Joe V
(not a Comcast employee, just another paying customer)