Community Forum

Xfinity blocking a site

Highlighted
New Poster

Xfinity blocking a site

Xfinity is blocking a site I need to use for business daily. I never had this issue in another state I moved to Florida from, where Xfinity is my only option. I spent 2.5 hours on the phone with people - was transferred multiple times and NO ONE could help. The site I'm trying to access is: https://tave.com 

 

Error message reads: 

This site can’t provide a secure connection

tave.com sent an invalid response.

ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR
 
 

I asked for a call back from a supervisor in the last place I was transferred to. They said they had to call back with 24-48 hours. That was over a week ago. No call back.

 

I reset Chrome settings (it happens on Safari too and happens in Chrome Icognito), I restarted the moden. Xfinity reset the wifi on their end. Nothing works. 

 

Through Google (which was more helpful than Xfinity customer service) it seems I need to disable protected browsing from somewhere yet I cannot figure out where. This address listed on the googled article I found doesn't exist anymore: https://internet.xfinity.com/more/protectedbrowsing

 

Help.

Highlighted
Expert

Re: Xfinity blocking a site


@mikkel1 wrote:

Xfinity is blocking a site I need to use for business daily. I never had this issue in another state I moved to Florida from, where Xfinity is my only option. I spent 2.5 hours on the phone with people - was transferred multiple times and NO ONE could help. The site I'm trying to access is: https://tave.com 

 

Error message reads: 

This site can’t provide a secure connection

tave.com sent an invalid response.

ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR
 
 

I asked for a call back from a supervisor in the last place I was transferred to. They said they had to call back with 24-48 hours. That was over a week ago. No call back.

 

I reset Chrome settings (it happens on Safari too and happens in Chrome Icognito), I restarted the moden. Xfinity reset the wifi on their end. Nothing works. 

 

Through Google (which was more helpful than Xfinity customer service) it seems I need to disable protected browsing from somewhere yet I cannot figure out where. This address listed on the googled article I found doesn't exist anymore: https://internet.xfinity.com/more/protectedbrowsing

 

Help.


 

  1. On your computer, open Chrome.
  2. At the top right, click More Settings.
  3. At the bottom, click Advanced.
  4. Under "Privacy and security," click Site settings.
  5. Click Protected Content.
  6. Turn off Allow sites to play protected content.

From Google


I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Highlighted
New Poster

Re: Xfinity blocking a site

I have the same issue.  That setting does not help.  When I connect to wifi and Comcast I have the error,  if I connect to an Xfinity hotspot the error goes away, so it must be an issue with my Xfinity router.