U

Visitor

 • 

3 Messages

Thu, May 13, 2021 6:46 AM

xb7 bridge mode for 400+ Mbps is not stable

Hi Folks, trying to use xb7 in bridge mode, does not seem to be stable. Is this supported?

Thanks

Responses

Official Employee

 • 

106 Messages

1 m ago

Hi, @user_78e259! You can view steps on how to use bridge mode here: https://comca.st/2RXH1dX. Please let me know if this helps! 

EG

Expert

 • 

87.1K Messages

1 m ago

@user_78e259 

Yes. Bridge mode is supported. What exactly isn't "stable" ? The speeds ? The internet connection ? Both ?

Visitor

 • 

3 Messages

The internet connection drops. Spoke to a rep, said I have flex tv thus, can't use bridge mode, is that correct?

Visitor

 • 

3 Messages

Has anyone had this issue before? thanks

EG

Expert

 • 

87.1K Messages

O/k is this with a WiFi connection ? If so, for a test, does a computer / device that is hardwired directly to the router / gateway device with an ethernet cable have the same problem ?


With this test, we are trying to isolate this from being either a WiFi-only problem or a problem with the general connection to the Comcast system which would of course affect both. It's a good first step of troubleshooting before we proceed any further. 

ComcastAbbie

Official Employee

 • 

315 Messages

@ user_78e259 Thank you for reaching out! Are you having specific issues with your Xfinity Flex box while in bridge mode, or are you noticing connection drops on all devices? 
EG

Expert

 • 

87.1K Messages

1 m ago

@user_78e259 

Have you had a chance to try that test that I suggested? If so please answer here on the open / public forums.

New to the Community?

Start Here