Glorified's profile

New Poster

 • 

2 Messages

Fri, Apr 10, 2020 5:00 PM

XB6-A Modum Ethernet Port capped at 100mbps

I was sent a new XB6-A modum to install because the Ethernet ports on the old one were limited to 100mbps for some reason. I’m paying for the 600mbps plan and I have a 1GB capable Ethernet card in my pc and a cat6 Ethernet cable. I installed the new modum and connect my Ethernet cable to check what it’s limited at and it once again shows a cap at 100mbps. Any help

Responses

EG

Expert

 • 

89.1K Messages

1 y ago


@Glorified wrote:
 and it once again shows a cap at 100mbps. Any help

How are you checking / where do you see that ?

Visitor

 • 

1 Message

2 m ago

I am having the same issue and am seeing that info here: 

Gateway > Hardware > LAN Ethernet

after I log into the modem via PC.  Also, the light on the ethernet port is blinking orange (10/100) instead of green (high speed internet). 

EG

Expert

 • 

89.1K Messages

@TenThumbs

Please create a new topic of your own here on this board detailing your issue (copy your post and paste it there). Thanks. Re-closing this year old dead thread that was improperly re-opened by the new forum software / platform. A known issue that is being worked on.

 

I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Please mark an Accepted Answer!tick

New to the Community?

Start Here