DVonDregan's profile

New Poster

 • 

2 Messages

Sat, Nov 7, 2020 1:00 PM

WebEx won't work with Comcast

I use WebEx at work. I could use it at home until a month ago. After talking to WebEx and my work IT's department, it looks like the problem is somehow comcast at my home. I tried logging into WebEx at home with a personal hotspot, and it worked. I used wifi at a friend's house (who uses Comcast) and it worked. I've tried logging in at home using wifi but also directly connected, and neither works. I get messages like "We hit a glitch connecting to the Webex server. Please try again later" and "This site can't be reached. Please check the proxy and firewall." I don't have firewall active, and IT looked at proxies on my laptop.  So what's going on at my home with Comcast? 

Responses

EG

Expert

 • 

87K Messages

7 m ago

Try disabling the Xfi Advanced Security feature as a work-around for now and see. It's buggy ! And there is currently no way for an end-user to be able to whitelist anything;


https://www.xfinity.com/support/articles/using-xfinity-xfi-advanced-security

I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!tick

New Poster

 • 

2 Messages

7 m ago

I just disabled advanced security settings, but I'm still getting the same messages. I was so hopeful this would work. Any other suggestions?

New Poster

 • 

2 Messages

3 m ago

This is my exact problem, I cannot connect to Webex servers via my comcast ISP service.

This has been the case since Dec. What is the solution? everything else is fast and reliable.

Tracing route to global-nebulai.webex.com 

over a maximum of 30 hops:

 

  1     1 ms     1 ms    <1 ms  #.#.#.#

  2    41 ms    56 ms    49 ms  #.#.#.#

  3    42 ms    48 ms    45 ms  #.#.#.#

  4    56 ms    62 ms    54 ms  #.#.#.#

  5    66 ms    49 ms    57 ms  lag-39.ear2.Seattle1.Level3.net [4.68.37.129]

  6     *        *        *     Request timed out.

Thanks,      Dave

Official Employee

 • 

212 Messages

Hello and thank you! I really appreciate you being a member of the Comcast Family! Please send me a private message with your name and service address by clicking on the chat icon at the top right of the page. 

I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Please, mark a reply as the Accepted Solution.tick

Visitor

 • 

4 Messages

We’ve also had this problem since December and our work and webex it folks have tried everything with no resolution. What can xfinity do to fix this issue?

Official Employee

 • 

103 Messages

Hello, @stern0371, thank you for commenting on a similar issue. We definitely want to assist you further and look further into your connection concerns. Due to this being an older conversation, if you can please create a new post with your current issue. We look forward to assisting your further. 

I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Please, mark a reply as the Accepted Solution.tick
EG

Expert

 • 

87K Messages

17 d ago

7 month old thread closed........

I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!tick

New to the Community?

Start Here