gidoc1's profile

New Poster

 • 

4 Messages

Mon, Mar 30, 2020 6:00 PM

WD Mycloud NAS storage device blocked on Xfi.

I recently upgraded my modem to the new Xfi system. I have a WD mycloud storage device attached to my network. The device used to work with the old Netgear device but is now being blocked with the Xfi system. I tried troubleshooting with WD without success. I think it is an issue with the xfinity modem. 

Responses

EG

Expert

 • 

86K Messages

1 y ago


@gidoc1 wrote:

I recently upgraded my modem to the new Xfi system. I have a WD mycloud storage device attached to my network. The device used to work with the old Netgear device but is now being blocked with the Xfi system. I tried troubleshooting with WD without success. I think it is an issue with the xfinity modem. 


Are you using a USB or an ethernet connection to the Comcast gateway device ?

I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!tick

New Poster

 • 

4 Messages

1 y ago

Yes, I can see it as a device but can only connect via mycloud. Can't connect directly from the computer. 

New Poster

 • 

4 Messages

1 y ago

Ethernet through a switch connected to the modem

New Poster

 • 

4 Messages

1 y ago

Looks like there is an IP address from Russia that is trying to access the device. Maybe that's shutting off access.

New to the Community?

Start Here