cindywade's profile
cindywade
Conversation Starter
Conversationalist
1st Kudo

Frequent Visitor

 • 

12 Messages

Sat, Sep 5, 2020 5:00 AM

Re: Internet Connection Lost, Arris T25 Modem frozen

Mine is doing it as well. It seems to be weekly, but happened twice this week. I have to figure out how to get that log like you posted. I have had my T25 about 8 months and this started about 2 months ago. I thought it was my router but realized that it was working because I can see my security cams which are wired into the router through a POA adapter and resting just the router didn't help. I had to unplug my modem. Did you resolve your problem?

Responses

EG

Expert

 • 

86.5K Messages

8 m ago

What do the modem's signal stats look like ?  Try getting them here http://192.168.100.1 or here http://10.0.0.1

Please post the *Downstream Power Level*, the *Upstream Power Level*, and the *SNR* (Signal to Noise Ratio) numbers.


I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!tick

Frequent Visitor

 • 

9 Messages

7 m ago

We were having many disconnects with T25 and found out about the bad Intel chips. 
'There is actually a Class Action suit against Arris for modems with the Intel Chips.

Arris was not being any help with a refund, or different modem without the Intel chips, so we ate the Arris T25 modem and will join the law suit.

We went ahead and ordered a NETGEAR CM-1000, and it has been flawless. Our downstream power were a little high some evenings 8 to 10 on a few channels.  We are close to the pole so I added a 6db forward pass attenuator, which doesn't affect Upstream power, and here are my modem stats.

 

New to the Community?

Start Here