Plax's profile

Regular Visitor

 • 

15 Messages

Thu, Oct 3, 2019 10:00 AM

Modem Packetloss and Disconnects

Hello,

I recently upgraded our modem and other xfinity devices in the home and our packetloss/disconnects are more noticeable now. A modem restart does resolve the issue for a short while, but I am finding it necessary to restart it 2x a day and I need to avoid being disconnected.

 

I have been running pingplotter on and off over the last couple weeks when I notice issues. The packetloss always starts on the 2nd hop and continues down from there. Screenshot (4)_LI.jpg

Screenshot (5).pngScreenshot (6).pngScreenshot (7).pngScreenshot (8).pngScreenshot (9).pngScreenshot (10).png

Screenshot (13).pngScreenshot (19).pngScreenshot (18).pngScreenshot (15).png

 

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

Responses

Accepted Solution

Regular Visitor

 • 

15 Messages

2 y ago

Problem solved: Tech came out and replaced connectors on the phone pole and at my amplifier/splitter and terminated any unused ports on amplifier/splitter to eliminate the signal loss/line noise.  

 

EG

Expert

 • 

87.2K Messages

2 y ago

Can't see your pics. Since you are a new poster, they need to be approved by a Forum Admin. That could take some time. In the interim, you could try hosting them at one of those free third-party pic hosting sites like Imgur or Photobucket and post the link to them here.

EG

Expert

 • 

87.2K Messages

2 y ago

Post the upstream power level figures as well.

Regular Visitor

 • 

15 Messages

2 y ago

Hey, thanks for your response. I went ahead and uploaded the photos to this site:

https://imgur.com/a/AIKJd1U

Thanks for any insight.

Regular Visitor

 • 

15 Messages

2 y ago

Here are the upstream levels:

https://imgur.com/a/cSyUNZC

EG

Expert

 • 

87.2K Messages

2 y ago

Glad you got it straightened out !

New to the Community?

Start Here