drew747's profile

New Poster

 • 

1 Message

Fri, Oct 30, 2020 9:00 AM

Intermittent packet loss Pittsburgh

I'm getting intermittent packet loss which I'm convinced is something on Comcast's side.

 

My pings to 8.8.8.8 intermittently fail.

 

The mrt trace is below

 

 (10.0.0.23) -> 8.8.8.8                                            2020-10-30T12:36:51-0400
Keys:  Help   Display mode   Restart statistics   Order of fields   quit
                                                                      Packets               Pings
 Host                                                               Loss%   Snt   Last   Avg  Best  Wrst StDev
 1. router.asus.com                                                  0.0%    34    0.6   0.6   0.5   0.7   0.1
 2. 96.120.62.57                                                     0.0%    34    9.5  11.0   8.3  21.8   2.7
 3. 96.110.215.61                                                   21.2%    34    9.3  10.7   8.3  24.4   3.1
    96.110.12.161
 4. 162.151.152.210                                                 18.2%    34    9.4  12.6   8.3  44.5   6.9
 5. 162.151.65.5                                                    18.2%    34   13.6  14.8   9.9  71.3  11.5
 6. be-31621-cs02.pittsburgh.pa.ibone.comcast.net                   11.8%    34   12.9  13.2  11.7  22.8   2.0
 7. be-1211-cr11.pittsburgh.pa.ibone.comcast.net                    18.2%    34   12.7  13.5  10.3  21.7   2.9
 8. be-301-cr12.ashburn.va.ibone.comcast.net                        21.2%    34   16.8  18.6  15.4  37.6   5.2
 9. be-1212-cs02.ashburn.va.ibone.comcast.net                       14.7%    34   16.9  19.5  15.5  53.9   7.1
10. be-2204-pe04.ashburn.va.ibone.comcast.net                       17.6%    34   17.3  17.3  14.9  22.6   2.0
11. 50.208.232.110                                                  21.2%    33   17.4  16.7  14.9  22.7   1.5
12. 216.239.63.55                                                   12.5%    33   16.4  17.3  14.4  23.7   2.3
13. 108.170.232.19                                                  18.8%    33   16.8  18.4  15.2  27.7   2.5
14. dns.google                                                      18.8%    33   19.1  17.9  15.4  23.6   2.3

It seems the packet loss is at 96.110.215.61 which is a hop on the comcast backend.

 

Could someone please investigate

Responses

No Responses!

New to the Community?

Start Here