payingt00much's profile

Regular Visitor

 • 

2 Messages

Fri, May 8, 2020 12:00 AM

Dynamic Range Window, Unicast Maintenance Errors

Hello everyone,

 

I have been having intermittent connection errors for about 9-10 days now, and have contacted  customer support a <5 number of times. No one has been able to provide a solution to my problem (I believe it's hardware involved) and I have a maintenance appointment scheduled for July 5th (jesus I know it's crazy with Corona but that's 2 months out). I mainly have these issues at night time/early morning and all devices are affected on the network (wired, wireless). I have checked the coax for corrosion (didn't see any on the surface), bending (good on that), and secured the connections tightly. The modem I am using is 7 days out the box.

 

The issues I'm showing are the Dynamic Range Window and Unicast Maintenance Errors. Usually the Unicast errors show T3 time-outs, sometimes I get really lucky and pull a T4! Is there anything I can do while I wait 2 months for a technician to come out? Am I allowed to check the box for a splitter/corrosion myself? I saw an XFINITY van outside today and live in an apartment complex, I wouldn't be surprised if other people are having issues with the connection as well. 

 

Attached are event logs I captured earlier. Thank you for your help! 

 

Event Logs: https://imgur.com/a/KyeJSfB

Connection Logs: https://imgur.com/nZcEnW8

 

Responses

N0_service

Contributor

 • 

31 Messages

1 y ago

Please post the modem error logs and signal levels.  I'm having very similar issues and have been unable to get a response from Comcast or through this forum.  Perhaps, this thread will attract some attention and help both of us solve these repeated outages

Regular Visitor

 • 

2 Messages

1 y ago

The signal levels are posted above in Connection Logs, correct? There are two attachments in the psot that show both Event Logs and the signal speed/power in the post.

New to the Community?

Start Here