Deepcover266's profile

New Poster

 • 

3 Messages

Fri, Oct 4, 2019 6:00 AM

Xfinity Stream app not recognizing home network

I just got a new cable modem last night. Everything hooked up fine and I was able to use me Stream app with out issue. This morning when trying to use it I'm getting a message that I'm not on my home network. But I am. I logged out of the app and back in, but have the same issue. I can get to the TV listing but continue to receive this message.

Has anyone seen this before? I assume it's related to the new modem but I'm unable to figure out how to correct it.

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

Responses

Accepted Solution

New Poster

 • 

3 Messages

2 y ago

I was useing wired and wireless. The crazy thing is. I messed with my modem and router the whole evening and nothing worked. I put everything back to where it was because I got tired of messing with it.

This morning I wake up and everthing is working fine. I had read this happened to others as well. It has to be something on Comcast back end that needed updating. Because nothing I did made a difference.

But I think I'm fine now.

New Poster

 • 

3 Messages

2 y ago

Yes I'm logged in with my account and password. For my app I logged out and back in to register the device. But it didn't matter.

Just now I used the web browser on my PC and got the same thing useing Stream from the website. I can't watch ABC because it says I'm not at home. But any TV Go channel like Foxnews works. So it's not contained to one device.

New to the Community?

Start Here