mburnham1973's profile

Regular Visitor

 • 

2 Messages

Mon, Sep 16, 2019 7:00 AM

xfinity stream beta on Roku premiere live tv

I have a x1 cable box installed and everything is working. In the bedroom I have a Roku premiere that reports excellent connection to my router. All the apps on the Roku work.

 

This includes the showtime channel and others. When I use the xfinity stream beta, on demand seems to work OK but when I try to watch live tv, it works for 20-25 minutes then either starts spinning or starts to get way out of synch and jumpy. I usually have to quit the app and restart it to fix this. Is this an issue with the xfinity stream channel or the Roku? I have unintalled and reinstalled the channel multiple times.

Has anyone else experienced this? I have also confirmed I am on the latest Roku and channel software.

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

Responses

Rustyben

Expert

 • 

24.1K Messages

2 y ago


@mburnham1973 wrote:

I have a x1 cable box installed and everything is working. In the bedroom I have a Roku premiere that reports excellent connection to my router. All the apps on the Roku work.

 

This includes the showtime channel and others. When I use the xfinity stream beta, on demand seems to work OK but when I try to watch live tv, it works for 20-25 minutes then either starts spinning or starts to get way out of synch and jumpy. I usually have to quit the app and restart it to fix this. Is this an issue with the xfinity stream channel or the Roku? I have unintalled and reinstalled the channel multiple times.

Has anyone else experienced this? I have also confirmed I am on the latest Roku and channel software.


the stream from your router is not enough when that happens to keep the stream beta channel connected.

New to the Community?

Start Here