ETBacko's profile

New Poster

 • 

1 Message

Mon, Jan 18, 2021 1:00 AM

Re: LG 404 Not Found

I'm getting this eror now too. It worked yesterday but now I just get 404 Not Founf nginx

Responses

New Poster

 • 

1 Message

6 m ago

Same here. I would like to know what happened and how to fix. The app still works on my Android phone.

New Poster

 • 

2 Messages

6 m ago

Same. But my roku app works fine. Seems to be only LG

New Poster

 • 

2 Messages

6 m ago

Found a fix. Un install and te-install the app.

New Poster

 • 

5 Messages

6 m ago

Thanks! That worked for me as well.

New Poster

 • 

1 Message

6 m ago

That worked yesterday but isn’t working today. How many years is this going to be a “beta”?

New Poster

 • 

1 Message

6 m ago

Same here. I’ve had this problem on and on, also an LG tv. It worked great the past 2 months, but now getting this error. I did as those above said, delete & reinstall, it worked, but then just a few hours later same thing again.. Anyone have another fix?

New Poster

 • 

1 Message

6 m ago

This is happening to me to on LG. Re-install, which has been required more frequently lately does NOT work. Ignore the above comments that says it does.

New Poster

 • 

1 Message

6 m ago

I can't seem to work around this error.  I uninstalled, re-boot gateway, re-connect to network, re-installed ---- all that and it still didn't work.  What is doing this?

New Poster

 • 

1 Message

6 m ago

I have the same error. Tried all the mentioned tricks (uninstall and reinstall app, restart gateway, unplug TV and plug out back in, reconnect network...) and can't get the app to work.

New Poster

 • 

1 Message

6 m ago

I just kept deleting and reinstalling. Finally started working

New Poster

 • 

5 Messages

6 m ago

I turned the tv on this morning and no 404 error. Let's see if it holds.

 

Just an FYI, there is another thread going on over the issue here: https://forums.xfinity.com/t5/Xfinity-App/Xfinity-Beta-Streaming-on-LG-404-Error/td-p/3406262

XfinityChe

Official Employee

 • 

6.1K Messages

6 m ago

Hi, @thisCableSuks! Sorry for the experience you were having. I wanted to check in to see if you are still receiving the LG 404 Not Found error code, or has it been resolved on your end? 

Visitor

 • 

2 Messages

2 m ago

I started getting this after I cleared cookies on Safari (might have been a bad idea)????

Visitor

 • 

2 Messages

2 m ago

I started getting this after I cleared all the cookies on Safari - probably not what I should have done….???

New to the Community?

Start Here